Tartu Hansa Rotary klubi Koolinoorte arengu fondi stipendiumikonkurss taotluste esitamise tähtajaga 15.veebruar 2014

Tartu Hansa Rotary klubi Koolinoorte arengu fondi stipendiumikonkurss “TULEVIKU TALENDID”  taotluste esitamise tähtajaga 15.veebruar 2014

Koolinoorte arengu fond (KAF) on asutatud 2005.aastal Tartu Hansa Rotary klubi poolt sooviga aidata kaasa koolinoorte tulevikueesmärkide saavutamisele.

Stipendiumi saab taotleda 10.-24.aastastele noortele, kellel on soov ja tahe omandada teadmisi, oskusi ja väärtusi, mis loovad täiendavaid eeldusi isiksuse arenguks, kellel on soov õppida edasi nii Eestis kui välismaal. Stipendiumi võib taotleda muusikariistade, heli- ja audiotehnika soetamiseks, kontsertreisidest, spordivõistlustest, olümpiaadidest, näitustest, kursustest, koolitustest jms osavõtuks ja muu loomingulise tegevuse arendamiseks.

Stipendiumi võivad taotleda õpilased, nende vanemad, õpetajad, huvijuhid, treenerid, huvikoolide ja ringide juhid jt.

Stipendiumile kandideerimiseks tuleb Tartu Kultuurkapitalile 15.veebruariks esitada:

  • Taotlus veebilehe www.kultuurkapital.ee kaudu nimelise stipendiumi taotlemise ankeedil kirjeldusega senistest tulemustest ja tulevikueesmärkidest

Stipendiumifondi suurus on 3500 eurot. Välja antavate stipendiumide arvu ja suuruse otsustab komisjon saabunud taotluste alusel. Komisjoni kuuluvad Tartu Hansa Rotary klubi liikmed.

Stipendiumi statuut SIIT. Nimelise stipendiumi taotlemise e-ankeet SIIT.

2013.aasta novembris korraldas Tartu Hansa Rotary klubi Tartu Peetri kirikus Urmas Alenderile pühendatud heategevuskontserdi. Koolinoorte arengu fondi 2014.aasta stipendiumid antakse osaliselt välja kontserdil kogutud annetuste arvelt.

 

Lisainfo tel. 744 1500, e-meil kultuurkapital@raad.tartu.ee